Relatietherapie

Relatietherapie.

Samen met mijn partner Pablo van Well geef ik, intensieve partner relatie dagen.

Werk samen aan een diep inzicht in je liefdesrelatie.

Geef jezelf en je partner, een relatieweekend en verbaas je over hoe duidelijk de dingen worden.

We werken in deze drie dagen met Helend tekenen, Astrologie,

4 handsmassages en wandelen met opdrachten.

In een Relatietekening, die jullie maken in zo`n weekend, worden meteen de emotionele patronen zichtbaar. Hoe je op elkaar reageert en hoe terughoudend een van jullie is, of hoe liefdevol een van jullie is. Alles wat je uitdrukt, samen op een groot tekenvel, is als een landkaart van jullie actuele relatie. Je kan er precies op zien waar de verbindingen wel of niet stromen.                                                           vertel, vertel, vertel !!!

In de astrologische gesprekken hebben we 3 horoscopen. Die van jou, van je partner en de composiet, de horoscoop van jullie relatie. Door deze gesprekken, die we opnemen op CD, zodat je die later nog samen kan afluisteren, krijg je veel inzichten in jezelf, je partner en in hoe de chemie is van jullie relatie. De grote struikelblokken in jullie relatie worden vanuit een wijder perspectief belicht ( vanuit de sterren) en vooral de sterke kanten van jullie relatie worden op een speelse, maar duidelijk manier benoemd.

In de 4 handmassages masseer jij samen met een van ons tegelijkertijd je partner. Je volgt simpelweg de strijkingen van een van ons. Op de plaatsen, zoals bijvoorbeeld schouder, nek, buik of benen waar een emotionele lading op kan zitten, wordt je nu uitgenodigd om deze toch bij je partner aan te raken, je stroomt immers mee met een van ons. Wat er vaak gebeurd, is dat jullie beiden, tegelijkertijd in een emotionele verbinding komen, en omdat er niet gepraat wordt, want alles wat er gebeurd tijdens de massages vind plaats in stilte, kan het gebeuren dat jullie heel dicht bij elkaar komen. Zonder woorden, weer in een gevoel kunnen komen, die beiden doet herinneren aan de liefde, die er in het begin zoveel was. Natuurlijk worden jullie dan even een poos alleen gelaten, in stilte. Zodat de liefde weer kan gaan stromen.

Wij wensen jullie heel veel inzicht, respect en waardering voor elkaar toe. Investeer in je relatie, voordat het te laat is.

Een relatie-3-daagse kost €750,- all-in

Voor meer informatie en recensies kijk op www.pablovanwell.nl of mail naar pablovanwell@gmail.com