'Vreemdgaan' mijn leven is van mij

In deze autobiografie kun je lezen dat het 54 jaar kan duren, voordat je doorhebt dat je, je hele leven lang 'vreemd' gegaan bent.

Gevangen door autisme en narcisme in haar omgeving, beschrijft Linda boeiend en makkelijk leesbaar hoe zij zich ontworstelt heeft uit deze bezitsstructuren. Hoe zij er uiteindelijk achter komt dat zij zich gedraagt als 'reddende engel'.

Aangrijpend, pijnlijk en bijzonder bevrijdend door de ware liefde. Lees dit boek, met de bril van zelfreflectie en jij zult ook nooit meer 'vreemd' gaan.”

Pablo

Het “mooiste” deel vond ik het afscheid van je pa Indrukwekkend. Vooral omdat je merkt dat door jouw innerlijke verandering er meteen ook iets verandert in de energie van de mensen om je heen. Dappere daad en mooi beschreven.

Als je boek bij de juiste mensen komt kunnen zij daar zeker van leren.
Ik denk dat ik vooral “eerlijk zeggen wat ik denk” van je leer, ik oefen.”

Noor

Quotes:

Ik richt mezelf nog een keer op, maar nu voor mijzelf! Ik weet niet hoe, ik weet niet wat, maar er gaat iets gebeuren, zo kan en wil ik niet meer doorgaan. Er zal hier veel veranderen!”


Ik was het bezit van mijn moeder. Ik was het bezit van mijn echtgenoot. Ik werd compleet bezeten door mijn autistisch, verstandelijk beperkte zoon en mijn dochter probeerde op haar beurt ook om mij te bezitten. En ik liet dit gebeuren. Pas na mijn scheiding heb ik mij kunnen bevrijden uit deze bezitsstructuren.”

Ik vergeef mijzelf dat ik te zacht, te begripvol en te vergoelijkend ben geweest, hierdoor heb ik mijzelf te lang laten 'misbruiken'!”


In deze autobiografie beschrijft Linda hoe zij worstelt met autisme en narcisme in haar omgeving. Pas als zij kan herkennen, hoe zij hier zelf mee omgaat, kan zij loslaten. Doordat zij onvoorwaardelijke liefde leert kennen kan zij vergeven en genezen.



Vreemdgaan is te bestellen als paperback €21,50 en E-book €3,63 bij bol.com 

Op zoek naar onze bestemming

Een reisverslag over ons leven in de camper:

Wonen in een camper? Kan dat wel en hoe gaat dat. Is het een avontuur en geeft het vrijheid of is het een beperking? Zeker is wel dat het niet normaal is! Normale mensen gaan een paar weken op vakantie in een camper. Wij doen niet helemaal volgens de norm, al doe ik mijn uiterste best.

Wij voelen ons niet happy waar we wonen en komen op het idee om te vertrekken uit Nederland op zoek naar onze bestemming. We zoeken een stille plek in de natuur waar we kunnen werken en wonen en hopen dat we die onderweg tegen zullen komen.

We ruilen ons huis in voor een huis op wielen. Veel van de inboedel wordt weggedaan en dat is al een hele opluchting. Weg met die veelheid aan materie. Een paar meubelstukken en belangrijke spullen slaan we op. Als we dan ergens terecht zullen komen waar we wezen willen, kunnen we deze nog ophalen. En zo start onze reis in België, waar ik al meteen een benauwd avontuur meemaak…



Dit boek is als paperback €9,65 te koop bij bol.com en als E-book €4,- te bestellen bij mij, via mijn mail lindawuijts@gmail.com